top of page
Buscar

TIC TAC

Hola Vegetals!!


Això ja s’acaba, el curs està a punt de finalitzar i les vacances comencen a olorar.




Tenim moltes ganes de desconnectar de tantes hores davant de la pantalla i poder reconnectar amb nosaltres mateixos perquè aquesta nova situació ho requereix.


Deixant un moment tot això a un costat, em dirigeixo a vosaltres per analitzar aquest nou recurs que hem fet servir per treballar des de casa. El bloc ens ha permès treballar molts aspectes per treballar la llengua oral, la comprensió lectora, la lectura en veu alta i l’escriptura creativa. Utilitzant els recursos que tenim a prop, com han estat l’ús d’aplicacions noves que vosaltres també podeu fer servir per treballar i aprendre.

No oblideu que per a mi també ha estat una descoberta, utilitzar molts d’aquests recursos ha estat una novetat perquè jo també els he conegut durant aquestes setmanes.


He intentat connectar tot el que havíem treballat a l’aula amb aquestes sessions.

Recordeu que és molt important organitzar-se abans de dur a terme qualsevol activitat o proposta.

Primer de tot, he de llegir-ho amb atenció; si fa falta repeteixo la lectura tantes vegades com ho necessiti. A continuació, penso en el que demana l’activitat; puc utilitzar un full per apuntar les paraules claus o els elements més importants a través d’un esquema o una pluja d’idees. Un cop ja tinc clar que he de fer i he pensat com fer-ho, preparo la meva resposta. Si és una resposta curta, la puc escriure directament, si la tinc clara, i si una resposta més elaborada doncs preparo un esborrany del que vull fer. Abans d’entregar l’activitat, el projecte o el redactat he de revisar el que he preparat, llegir amb atenció, veure si tot té un ordre i sobretot si els altres ho podran entendre.

Realitzar diverses creacions i veure els nostres errors ens ajuda a saber identificar els nostres punts forts i dèbils, d’aquesta manera poder practicar i així avançar per aprendre.


Vull animar-vos que en aquest temps de vacances deixeu de banda una estona els ordinadors per agafar un llibre, una revista o un còmic que més us agradi i poder-la llegir. No fa falta que sigui tot el dia sinó una estoneta. És important que vosaltres escolliu els vostres llibres, ja que sereu vosaltres els encarregats de descobrir que amaguen. Jo intentaré agafar els meus llibres pendents i dedicar temps per acabar-los.





Feu el mateix, endinsem-nos en el món de les paraules.

Aquí posem punt i a part aquest curs, el curs vinent continuarem.


Fins aviat vegetals!!


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page