top of page
Buscar

L'ATZAR DETERMINARÀ LES MEVES PARAULES?

Benvinguts i benvingudes una setmana més al bloc!


Aquesta setmana us porto una activitat relacionada amb l’atzar. Però primer de tot, sabem què és aquesta nova paraula? L’atzar és conjunt de causes no conegudes que ens donen un resultat que no podem conèixer abans amb exactitud. Un dels elements que ens ofereix aquest atzar són els daus.


Us estareu preguntat, el perquè us estic parlant d’aquesta tema?

Doncs per la proposta d’avui, farem servir els daus per treballar l’escriptura. Moltes vegades quan ens posem a escriure ens costa trobar idees sobre el que volem escriure o quins seran els nostres protagonistes. Per això, deixarem que l’atzar esculli per nosaltres. Us proposo l’aplicació “Talking Dice 3D” que ens ajudarà a formar la nostra història, els daus ens donaran les pistes per a la nostra creació. Després, d’obtenir el resultat haurem de fer ús de la nostra creativitat i imaginació.

Serà un dels passos que haurem de seguir per inventar i redactar la nostra història.


Però, sabem els passos que hem de seguir per crear i redactar la nostra història?

Haurem d’anar a la nostra memòria i cercar com fer-ho. Aquí us proposo les diferents passes que hem de seguir juntament amb explicació de l’aplicació per treballar l’escriptura creativa.


Amb aquesta aplicació crearem contes nous, ens donaran les idees claus per la configuració de la nostra història. És molt fàcil d’utilitzar, descarregarem amb l’ajuda dels pares l’aplicació gratuïta a la tauleta o a l’ordinador. Podem escollir les diferents categories que volem afegir a la nostra història: un país, una acció, parts del cos, etc. I fins i tot podem crear els nostres propis daus, però per l’activitat que farem avui només necessitem fer ús de 4 daus. Podeu escollir quines voleu, però han d’aparèixer a la vostra història i tenir un paper important.


Passos a seguir per la creació.


Recordeu que no han de ser històries molt llargues i que han de tenir les 3 parts per la creació d’un conte.



Espero veure aviat les vostres creacions i poder seguir treballant amb aquesta aplicació.

Aquí us deixo l’enllaç de l’aplicació:


Feu volar la vostra imaginació!



3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page