top of page
Buscar

QUÈ AMAGUEN LES PARAULES?

Actualizado: 6 may 2020

Hi havia una vegada... Vet aquí en un país molt i molt llunyà... Temps era temps...

Uns/unes vegetals que estaven a casa confinats/confinades i havien substituït els llibres per Netflix, però un dia va aparèixer una mestra pesada que es connectava per una pantalla.


La mestra preparava feines una mica extranyes, ja que mai les havia fet i els infants encara menys. El dia de Sant Jordi va proposar un challenge, havíem de llegir un tros del nostre llibre preferit, per uns instants tots vam abandonar la televisió i vam cercar les millors pàgines del llibre. Un cop escollides, havíem de preparar la lectura moltes vegades i després gravar-nos. Va ser molt interessant, però sabeu què va passar? Que ella també va fer el mateix.


La mestra ens va oferir un conte una mica diferent, però molt divertit.

Voleu descobrir-lo? Doncs aquí ens va deixar un petit tastet.






Aquest conte està extret d'un recull de contes titulat "CONTES PER PARLAR" on intervenen diferents artistes, entre ells, Jan Grau que és l'autor del fragment que us he llegit avui. Si voleu veure com acaba, aquí us deixo en link on el podreu descarregar: https://llengua.gencat.cat/web/.content/documents/publicacions/altres/arxius/contes_per_parlar_2.pdf


La lectura ens permet descobrir històries amb personatges i indrets molt diferents, però també ens permet conèixer les paraules. Llegir és pot fer de moltes maneres, per això hem de practicar de mil formes. D'aquesta manera descobrirem un món meravellós.

Sense vergonya i molt a poc a poc!!


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page